Rainbow Building SPRL

Rainbow Building, een onderneming in Brussel, is gespecialiseerd in B2B-diensten voor bedrijven en professionals.


Rainbow Building is gespecialiseerd in het leveren van B2B-diensten aan bedrijven uit de regio Brussel (Brabant, Waver, Nijvel, ...). Wij leveren diverse diensten voor het onderhoud van kantoorgebouwen en commerciële lokalen.


Tot onze trouwe klanten rekenen wij kantoorgebouwen, winkels, restaurants, hotels, ... De meeste klanten kiezen ons voor de kwaliteit van onze diensten en het voordeel dat ze met één contactpersoon kunnen werken voor een ruime waaier aan diensten..

Onze handyman komt ter plaatse in uw bedrijf om er diverse diensten en dringende reparaties uit te voeren: schoonmaak van kantoren, herstellen loodgieterij, elektriciteit, sloten, plaatsen van verlichting, kaders, monteren van meubels, oplosesn van problemen met de verwarming en onderhoud, schilderen, verhuis van kantoren ...

Als u regelmatig terugkerende vragen hebt, raden wij u aan te kiezen voor een onderhoudscontract. Dan kunt u steeds een beroep doen op onze handymandienst om uw verlichtingstoestellen te vervangen, uw lokalen schoon te maken, uw verwarming te onderhouden, uw gootstenen te ontstoppen, gordijnen te hangen,...


Rainbow Building heeft ruime ervaring met de renovatie van kantoorgebouwen. Wij voeren alle werken binnen en buiten uit om uw kantoren of gebouwen weer als nieuw te maken. Rainbow Building heeft het antwoord op alle types werven.

 

Logo rainbow building
Rainbow Building

We zijn trots op de reputatie die wij gedurende 20 jaar ervaring met het onderhoud van kantoren en de renovatie van gebouwen hebben opgebouwd.